Spotlight välkomnar Carbiotix

Oct 18, 2019, 11:48

Öppning av marknaden och första dag för handel för Carbiotix- välkomna!

“Vi är mycket glada att vara en del av Carbiotix resa och ser fram emot att följa deras framtida utveckling” säger Peter Gönczi, VD Spotlight.

Carbiotix arbetar med forskning och utveckling av prebiotiska fibrer som används för behandling av metabola och kroniska sjukdomar. Företaget riktar in sig på läkemedel mot ämnesomsättningsrubbningar och inflammatoriska tarmsjukdomar.

”Detta är en viktig milstolpe i en lång resa som fortsätter härifrån. Vi tycker att det är roligt att ha fått in så många delägare, de är också våra ambassadörer och med på den här resan tillsammans med Carbiotix” Kristofer Cook, VD Carbiotix

Presskontakt

Jenny Sondal, CMO Spotlight

+46 70 7749303

js@spotlightstockmarket.com

Spotlight
08-511 68 000
info@spotlightstockmarket.com 

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Go Back