Carbiotix kommer presentera på Life Science-dagen i Göteborg

Mar 02, 2020, 08:45

Carbiotix (publ) ("Carbiotix") meddelar idag att Kristofer Cook, VD på Carbiotix, kommer att ge en livesänd presentation på Life Science-dagen i Göteborg den 4 mars kl. 13:45 (CET). Allmänheten kan följa presentationen på www.lifesciencedagen.se. Med hänsyn till de förändringar som nyligen har kommunicerats kommer Kristofer ge en uppdatering av bolagets produkter och tjänster med fokus på kopplingen mellan maghälsa och immunförsvar samt vad Carbiotix har att erbjuda.

Life Science-dagen kommer att hållas på Wallenbergs konferenscenter vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg mellan kl. 8:00-18:00 (CET) den 4 mars 2020 och kommer även att livesändas till allmänheten. Carbiotix presentation är en av femton presentationer under dagen från både noterade och onoterade nordiska Life Science-bolag. Upp till 350 deltagare väntas komma under dagen och innefattar investerare, läkare och andra intresserade av Life Science-industrin.  
 
Kristofer Cook, VD för Carbiotix, kommenterar

"Att få presentera på Life Science-dagen är en bra möjlighet att ge en uppdaterad bild av bolagets produkter, tjänster och planen framåt åt intressenter i Sverige och utomlands. Särskilt viktigt är det att ta tillfället i akt att förklara vår strategiska plan, den accelererade marknadsintroduktionen av Carbiotix prebiotiska ingrediens och lanseringen av en medicinsk mat under 2021. Jag kommer även upplysa om kopplingen mellan maghälsa och immunförsvarets funktion och hur Carbiotix genom sina produkter och tjänster kan ge en bättre förståelse av maghälsa och hur man själv kan förbättra den"

För ytterligare information, vänligen kontakta
Carbiotix AB
Kristofer Cook, VD
Tel: 0708-796580
E-post: kristofer.cook@carbiotix.com

Carbiotix AB (CRBX) (www.carbiotix.com) är ett prisbelönt bioteknikföretag som är en pionjär inom mikrobiomhälsa genom ett antal kostnadseffektiva tester för tarmhälsa och en portfölj av mikrobiommodulatorer som täcker prebiotiska ingredienser, medicinsk mat och terapeutika.

Go Back