Carbiotix VD ökar innehavet till 2,2 miljoner aktier

Dec 17, 2020, 17:00

Carbiotix (publ) ("Carbiotix") meddelar idag att VD Kristofer Cook har köpt 175 000 aktier mellan den 10 och 17 december för 1 MSEK genom sitt helägda bolag Sustainable Holding Sweden AB. VD Kristofer Cooks totala innehav i Carbiotix uppgår därmed till till 2,2 miljoner aktier, motsvarande 19.85 procent av röster och kapital.

Kristofer Cook, VD för Carbiotix, kommenterar
"Beslutet att öka min position i Carbiotix känns som helt rätt beslut. Jag har stark tilltro till Carbiotix och det banbrytande arbete vi utför. Carbiotix väg framåt är väldigt lovande, något som går att läsa mer om i den senaste BioStock-artikeln."

Artikeln finns att tillgå via följande länk: https://www.biostock.se/2020/12/vd-okar-sitt-innehav-icarbiotix/

Framåtblickande uttalanden

Denna kommunikation innehåller framåtriktade uttalanden, som består av subjektiva antaganden och prognoser för framtida scenarier. Prognoser för framtiden gäller bara från och med det datum de görs och är i sin natur, som forsknings- och utvecklingsarbete inom bioteknologisegmentet, förknippade med risk och osäkerhet. Med detta i åtanke kan det faktiska utfallet avvika betydligt från de scenarier som beskrivs i detta pressmeddelande.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Carbiotix AB
Kristofer Cook, VD
Tel: 0708-796580
E-post: kristofer.cook@carbiotix.com

Carbiotix AB (CRBX) (www.carbiotix.com) är ett prisbelönt bioteknikföretag som är en pionjär inom mikrobiomhälsa genom ett antal kostnadseffektiva tester för tarmhälsa och en portfölj av mikrobiommodulatorer som täcker prebiotiska ingredienser, medicinsk mat och terapeutika.

Go Back